Slingerland rumpusetti - käytetty, 70/80-luvulta

Tämä Slingerland-setti koostuu 24"x14" bassorummusta, 13" pikkutomista ja 18" lattiatomista. Rummusto on hyväkuntoinen ja varsinkin hyväsoundinen. Virveliä ei ole. Badge on mustavalkoinen ja siinä on merkintä Niles, IL, eli setti on 70-luvulta tai 80-luvun alusta.  Setti on muuten alkuperäisessä kunnossa, mutta lattiatomin jalat on vaihdettu (osa puuttui). Väri ei ole alkuperäinen, joku on joskus maalannut setin Tony Williams-keltaiseksi. Maalaus on sinänsä hyvin onnistunut. Pikkutomin pidikettä ei ole, mutta se toimiikin paremmin erillisessä virvelitelineessä (ei kuulu kauppaan). Kauppaan kuuluvat siis vain kolme rumpua, ei mitään muuta. Myydään ilman palautus- tai vaihto-oikeutta siinä kunnossa missä ovat. Voidaan myös sopia kokeilusta studiolla.    

HINTA: 600 EUROA. Voit myös tehdä tarjouksen, sillä jos maksu tulee nopeasti, voin myös hyväksyä tarjouksen alle tuon hinnan. Ensimmäinen joka tarjoaa riittävän asiallisen hinnan, saa kaupan. Maksu käteisellä tai etukäteislaskulla. Haku Turusta sopimuksen mukaan.  

SITOVAT TARJOUKSET voi tehdä osoitteeseen christerkarjalainen@gmail.com. 

Pearl Forum - käytetty rumpusetti - modattu alkuperäistä paremmaksi

Pearl Forum käytetty rumpusetti sisältää seuraavat rummut: 20" bassorumpu, 10, ja 12" pikkutomit, sekä 14" lattiatomi. Tomipidikkeet sisältyvät hintaan. 

Huom! Rummuissa on melko hyvälaatuiset puurungot, ja rummut on fiksattu paremmin soundaaviksi. Kamala muovipäällyste on poistettu ja rungot on maalattu ohuella hopeanvärisellä spray-maalilla joka ei syö soundia niin kuin muovi. Bassorummun alkuperäiset metallivanteet on korvattu hyvälaatuisilla Gibraltarin puuvanteilla.

Settiin ei sisälly virveliä, telineitä, poljinta, eikä symbaaleja.

HINTA: 300€, tai tee TARJOUS. Voin myös hyväksyä alemman hinnan kunhan se on asiallinen. Haku Turusta.

Yhteys: christerkarjalainen@gmail.com