Slingerland rumpusetti - käytetty, 70/80-luvulta

Tämä Slingerland-setti koostuu 24"x14" bassorummusta, 13" pikkutomista ja 18" lattiatomista. Rummusto on hyväkuntoinen ja varsinkin hyväsoundinen. Virveliä ei ole. Badge on mustavalkoinen ja siinä on merkintä Niles, IL, eli setti on 70-luvulta tai 80-luvun alusta.  Setti on muuten alkuperäisessä kunnossa, mutta lattiatomin jalat on vaihdettu (osa puuttui). Väri ei ole alkuperäinen, joku on joskus maalannut setin Tony Williams-keltaiseksi. Maalaus on sinänsä hyvin onnistunut. Pikkutomin pidikettä ei ole, mutta se toimiikin paremmin erillisessä virvelitelineessä. Mukaan saa nyt kaupanpäällisiksi 2 symbaalitelinettä, hi-hattelineen ja virvelitelineen. Myydään ilman palautus- tai vaihto-oikeutta siinä kunnossa missä ovat. Voidaan myös sopia kokeilusta studiolla.    

HINTA: 600 EUROA. Voit myös tehdä tarjouksen, sillä jos maksu tulee nopeasti, voin myös hyväksyä tarjouksen alle tuon hinnan. Ensimmäinen joka tarjoaa riittävän asiallisen hinnan, saa kaupan. Maksu käteisellä tai etukäteislaskulla. Haku Turusta sopimuksen mukaan.  

SITOVAT TARJOUKSET voi tehdä osoitteeseen christerkarjalainen@gmail.com. 

Polttava CD-soitin Fostex CR200 - Hyväkuntoinen, käytetty vain kiinteästi asennettuna studiossa

Huippulaadukas CD-soitin jolla voit polttaa omat CD-levyt. Vain yksi omistaja. Käyttöohje löytyy.

Haku Turusta jolloin voi myös testata laitetta. Vaihtoehtoisesti voin lähettää postin kautta (postimaksu lisätään hintaan). En viitsi myydä ulkomaille.

Hinta: 360€ (+mahdollinen postimaksu). Voit tietysti tarjota jotain muutakin hintaa jos sinulla on joku järkevä ehdotus...

Yhteys: christerkarjalainen@gmail.com tai 0500 492033.

 

DAT-nauhuri Fostex D-5 - Huippulaadukas nauhuri

Mukana tulee jonkin verran DAT-nauhoja. Käytetty lähes pelkästään kiinteässä asennuksessa studiossa, ja muutaman kerran muutaman äänityksen yhteydessä konserttitiloissa. Putsaan kyllä ulkokuoren...Tällä on äänitetty mm. kokonainen sinfonia, torviseitsikon levy, muutama jazzkeikka, kaikki kahdella huippulaatuisella mikrofonilla, kahdella etuasteella ja tällä nauhurilla. Hyvä tulee.

Tästä laitteesta tulee lisätietoa muutaman päivän sisällä. Käyttöohje löytyy.

Hinta: 350€. Haku Turusta (voi testata laitetta samalla), tai postin kautta toimitettuna (postikulut lisätään hintaan). Tai tee tarjous!

Yhteys: christerkarjalainen@gmail.com, tai 0500 492033